Armut Marmelatı

armut Hiçbir koruyucu, boya ve katkı maddesi içermeyen ürünlerimiz tamamen doğal meyvelerden üretilmiştir. Kansızlığa, kabızlığa iyi gelir, sindirimi kolaylaştırır.  İçindekiler: Armut  (%96), Pancar şekeri (%3.5), limon tuzu (%0.5). Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde saklayınız. Açtıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz. Koruyucu katkı maddesi içermediğinden raf ömrü klasik ürünlere göre daha kısadır. Ağırlık=300 g

Santa Maria armudu, iri meyveleri olan bir armut çeşididir. 1915 Yılında İtalya’da Williams ve Coscia çeşitlerinin melezlenmesi sonucunda elde edilmiştir. Bu armut cinsi erken ve güçlü verim verir. Çok verimli olan bu armut cinsi ülkemizde en çok yetiştirilen ikinci yabancı armut cinsidir. Santa maria armudu eti beyaz, sert, sulu ve lezzetli bir armut çeşididir. Şeker oranı deveci armuduna göre düşüktür. Şeker problemi olanların rahatça tüketebilecekleri bir marmelattır.